درخت پسته کله قوچی رفسنجان از درختان مثمر چند ساله که برخی از آنها تا سیصد سال عمر میکنند، در دمای بالا مقاومت میکند و سالانه به 500 میلیمتر باران نیاز دارد که معمولاً برای باروری کشت میشود.
در سن 15 سالگی و رسیدن به رشد کامل و تولید بیشتر پس از چهل سالگی، Pistacia vera L متعلق به جنس Pistacia L است.
درختان پسته گونهای مطلوب هستند، زیرا میوههای آن حبوباتی با ارزش با ارزش اقتصادی و تغذیهای بالا و منبع مهم مواد مغذی معدنی، ویتامینها و املاح و غذای ضروری و مهم برای انسان هستند، زیرا میوهها به عنوان درمان جایگزین برای سرطانها استفاده میشوند.
پسته اکبری تواضع در تومورهای کبد، مسکن و تجمع خونی که در درمان بیماری های زنان بسیار مفید است.
درمان بیماری های سرفه مزمن و کمک به رفع زخم های دهان است و ابن البیطار گفته است که پسته میوه خوبی است که کبد را تصفیه می کند و از ناراحتی های سینه و ریه سود می برد و قلب را تقویت می کند.
محقق اسلامی ابن سینا اظهار داشت که میوه پسته گرمسار بسیار گرمتر از آجیل است، زیرا کبد کبد را باز می کند و برای تقویت حافظه و تقویت حافظه عمل می کند.
به طور کلی، هر 100 گرم دانه پسته اکبری شور تقریباً حاوی بیش از 550 کالری است، زیرا سرشار از پروتئین، چربی و فیبرهای غذایی است.
زیرا حاوی 20 درصد قند، 20 درصد پروتئین و 50 تا 60 درصد چربی است.
نسبت به وزن خشک حاوی درصد بالایی از اسیدهای چرب تک غیراشباع مانند اسید اولئیک، اسید لینولئیک و لینولینیک و حاوی اسید پالمیتیک است که سرشار از ویتامینهایی مانند ویتامین A و ویتامین B1، B2 و B6 است و همچنین میوههای آن ارزش غذایی بالایی دارند.
زیرا حاوی بسیاری از مواد مغذی مختلف به ویژه کلسیم، پتاسیم، آهن، منیزیم و فسفر هستند.
- منابع:
- تبلیغات:
بدون دیدگاه